Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Νέες ισορροπίες στο ΠΑΣΟΚ- Αναλαμβάνει Γραμματέας η Μάχη Δαγκλή

Νέες ισορροπίες δημιουργούνται στο ΠΑΣΟΚ. Αιτία η υποβολή παραίτησης του Χρυσόστομου Μπούκα, Γραμματέα της ΝΕ του ΠΑΣΟΚ, αλλά και το λιγότερο γνωστό έγγραφο των μελών της ΝΕ του ΠΑΣΟΚ με το οποίο θέτουν στη διάθεση της ηγεσίας του Κινήματος τις παραιτήσεις τους.
Οσον αφορά τον πρώην πλέον Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, η Ιπποκράτους...
 έχει κάνει αποδεκτή την παραίτησή του και ήδη έχει σταλεί στην Κέρκυρα η πιστοποίηση της. Τώρα αναμένεται να αναλάβει χρέη Γραμματέα της ΝΕ του ΠΑΣΟΚ η Μάχη Δαγκλή η οποία είχε έρθει δεύτερη στις εσωκομματικές εκλογές του Μάη του 2008. Η κ. Δαγκλή ωστόσο είναι πολύ προβληματισμένη για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί μετά το εκλογικό αποτέλεσμα. Η ίδια πάντως φέρεται αποφασισμένη να τηρήσει τα χρονοδιαγράμματα, αφού εσωκομματικές εκλογές πρέπει να γίνουν του χρόνου του Μάη. Η κ. Δαγκλή είναι διατεθειμένη να αναλάβει χρέη για αυτό το διάστημα και στη συνέχει να ζητήσει την τήρηση του καταστατικού δηλαδή νέες εκλογές για την ανάδειξη των νέων οργάνων του Κινήματος.
Παράλληλα η κ. Δαγκλή είναι έτοιμη να εργαστεί για την αποκατάσταση της ενότητας του πολιτικού φορέα.

Θέμα επίσης υπάρχει και με τον αναπληρωτή Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ. Η κ. Λίνα Ρούσσου θα πρέπει να αντικατασταθεί με άλλο μέλος της ΝΕ αφού το καταστατικό προβλέπει ο αναπληρωτής Γραμματέας να είναι του αντιθέτου φύλλου από τον Γραμματέα του Κινήματος.
Επικρατέστεροι σε μία τέτοια περίπτωση δεν αποκλείεται μεταξύ άλλων να είναι οι κ.κ. Αλεξάκης και Β. Σαλβάνος.