Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Οι περιοδείες του Στ. Σαμοϊλη

Την Παρασκευή 22/10, ο υποψήφιος Δήμαρχος Στέφανος Σαμοΐλης συναντήθηκε με το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων στο Καζίνο Κέρκυρας. Εξέφρασε την πλήρη αντίθεσή του συνδυασμού «ΕΜΠΡΟΣ μ’ εσένα για την Κέρκυρα» στις διαδικασίες εκποίησης δημόσιας περιουσίας, με απαράδεκτα χαμηλό τίμημα.
Σε ότι αφορά τις εργασιακές σχέσεις των εργαζομένων, ζήτησε την...
 άμεση ένταξή τους σε οργανικές θέσεις του ευρύτερου δημόσιου τομέα, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη την μη απασχόλησή τους και τονίζοντας ότι δεν νοείται στις σημερινές συνθήκες να μένουν εργαζόμενοι αναξιοποίητοι.
Το απόγευμα της Παρασκευής, κλιμάκιο του συνδυασμού με τον υποψήφιο Δήμαρχο Στέφανο Σαμοΐλη, τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Κώστα Αρμένη, Ανδρέα Γεωργιάδη, Βασίλη Κοντάλιπο, Κική Λουκανάρη, Σπύρο Προβατά, Γιάννη Χονδρογιάννη, καθώς και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της ΑΝ.Α.Σ.Α. Διονύση Στραβοράβδη και Τάσο Τόμπρο, περιόδευσε σε Βελονάδες, Σιδάρι, Περουλάδες, Αυλιώτες.
Το Σάββατο 23/10, κλιμάκιο του συνδυασμού με τον υποψήφιο Δήμαρχο Στέφανο Σαμοΐλη, τους υποψήφιους συμβούλους Γιάννη Ανδριώτη, Σωτήρη Ανδριώτη, Σπύρο Αρμενιάκο, Ανδρέα Γεωργιάδη, Πηνελόπη Γεωργιάδη, Κική Λουκανάρη, Γιώργο Μέριανο, Αλεξάνδρα Μεταλληνού, Σπύρο Μπόικο, καθώς και τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο της ΑΝ.Α.Σ.Α. Διονύση Στραβοράβδη, περιόδευσε σε Παυλιάνα, Γαρούνα, Πεντάτι, Βουνιατάδες και Άγιο Ματθαίο.


Την Κυριακή 24/10 είναι προγραμματισμένη περιοδεία στη Λευκίμμη, την Δευτέρα 25/10 σε χωριά του Δήμου Αχιλλείων, την Τρίτη 26/10 σε χωριά του Δήμου Φαιάκων.