Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Δ. Μυλωνάς υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου με το ψηφοδέλτιο του Σ. Σπύρου

Μετά από σειρά επαφών και συζητήσεων με στελέχη της Ν.Δ. στη Ζάκυνθο – όπου βρίσκεται από χθες – ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπύρος Σπύρου, κατέληξε στην υποψηφιότητα του αντιπεριφερειάρχη.
Πρόκειται για ένα δυναμικό στέλεχος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, το Διονύσιο Μυλωνά, ο οποίος ασχολείται χρόνια με την Πολιτική, έχει διατελέσει Δήμαρχος Αρκαδίων, αντιπρόεδρος της ΤΕΔΚ Ζακύνθου και για 8 χρόνια περιφερειακός σύμβουλος στην Π.Ι.Ν.
Σήμερα, ο κ. Μυλωνάς είναι πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ζακύνθου και μάλιστα....
 το όνομά του είχε συνδεθεί με την προοπτική να είναι ο εκλεκτός του Κόμματος ως υποψήφιος για το Δήμο Ζακυνθίων.
Ο κ. Σπύρου, αναφερόμενος στην επιλογή του, δήλωσε «πως ο Διον. Μυλωνάς είναι αυτοδιοικητικό στέλεχος με μεγάλη εμπειρία, ενώ κριτήριο για την επιλογή αποτέλεσε και το γεγονός ότι το όνομά του δεν έχει συνδεθεί με κανενός είδους αδιαφανείς διαδικασίες στα χρόνια που ήταν σε θέση εξουσίας».


Ο ίδιος ο κ. Μυλωνάς εξέφρασε την ικανοποίησή του για την τιμή που του έκανε ο υπ. Περιφερειάρχης να τον ορίσει υπ. Αντιπεριφερειάρχη και αναφέρθηκε στην 8ετή πορεία του στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων από θέση αιρετού, τονίζοντας ότι η περιφερειακή συνείδηση έχει προ πολλού καλλιεργηθεί στον ίδιο, ενώ παράλληλα του δόθηκε η δυνατότητα να έχει άριστη γνώση των προβλημάτων που απασχολούν τα Ιόνια Νησιά.


Την πλήρη στήριξη στην επιλογή αυτή κάνει και η ΝΟΔΕ της Ν.Δ. Ζακύνθου, που την κρίνει ικανοποιητική.