Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: Να τιμωρήσουν στην κάλπη ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και τα στημένα ψηφοδέλτια

Μετά από συζητήσεις και περιπλανήσεις με στελέχη της ΝΔ φαίνεται τελικά να συμφώνησαν στο μοίρασμα των αξιωμάτων-καρεκλών και κατεβαίνουν μαζί φορώντας την μάσκα του «ανεξάρτητου», του «αυτοδιοικητικού» ο Γιώργος Καλούδης πρώτος επιλαχών βουλευτής Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ και ο Γεράσιμος Φόρτε για χρόνια δήμαρχος Αργοστολίου Κεφαλονιάς. Με τη μάσκα αυτή θέλουν να...
κρύψουν την αντιλαϊκή πολιτική του ΠΑΣΟΚ που υπερασπίζονται με όλες τους τις δυνάμεις. Να αποθαρρύνουν και να εμποδίσουν τις λαϊκές δυνάμεις που δυσανασχετούν από την πολιτικές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ να κάνουν το βήμα προς τα μπρος.
Ταυτόχρονα και οι δύο είναι υπερασπιστές του αντιλαϊκού νόμου «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ» που ισοπεδώνει ότι άφησε όρθιο ο «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» τον οποίο ψήφισε το ΠΑΣΟΚ και υλοποίησε η ΝΔ. Επικαλούνται και οι δύο την Επτανησιακή συνείδηση λες και αυτή μπορεί να αλλάξει το αντιλαϊκό περιεχόμενο του «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ» που υπερασπίζονται. Μιλάνε για την ενότητα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων κρύβοντας το γεγονός ότι ανισότητα που υπάρχει μεταξύ των Νομών είναι αποτέλεσμα των κανόνων της επιχειρηματικότητας και της ανταγωνιστικότητας που οι ίδιοι υπερασπίζονται.
Οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα της περιφέρειας Ιονίων Νήσων έχουν εμπειρία και μπορούν να μην πέσουν στην καλοστημένη παγίδα που τους στήνει το ΠΑΣΟΚ αφού τόσο ο Καλούδης όσο και ο Φόρτε από τις θέσεις εξουσίας που κατείχαν εφάρμοσαν τις αντιλαϊκές πολιτικές των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.
Ήρθε η ώρα να βγάλουν τα απαραίτητα πολιτικά συμπεράσματα και στις εκλογές στις 7 ΝΟΕΜΒΡΗ να αποδυναμώσουν τους συνδυασμούς του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ καθώς επίσης και τα στημένα «ανεξάρτητα», «αυτοδιοικητικά» ψηφοδέλτια. Να μετατρέψουν την οργή και αγανάκτηση σε δύναμη ανατροπής ενισχύοντας τους συνδυασμούς της «ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» τόσο στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ όσο και στους αντίστοιχους Δήμους.