Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Οι επαφές Σπύρου στη Ζάκυνθο

Επίσκεψη στη Ζάκυνθο είχε το τετραήμερο από 23 έως 27 Αυγούστου 2010 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ.Σπύρος Σπύρου.
Κατά την παραμονή του στην Ζάκυνθο συμμετείχε στις λαμπρές εορταστικές εκδηλώσεις και στη λιτάνευση του ιερού σκηνώματος του Αγίου Διονυσίου.
Παράλληλα είχε συνεχείς επαφές με πολιτικά, κοινωνικά και κομματικά στελέχη του νησιού για την καλύτερη σύνθεση του ψηφοδελτίου και ενημερώθηκε για τη πορεία του νησιού στην κορύφωση της τουριστικής περιόδου....
και τις επιπτώσεις που έχει η οικονομική κρίση στις επιχειρήσεις και τη ζωή των πολιτών.
Ο πρώην Βουλευτής Κέρκυρας και πρώην Διοικητής Υγειονομικής Περιφέρειας Ιονίων Νήσων κ.Σπύρου δήλωσε αισιόδοξος μετά από τις συναντήσεις αυτές. Βρίσκει θετική βούληση για συστράτευση και αποδοχή από όλο και περισσότερους πολίτες, προκειμένου η ειλικρινής και ξεκάθαρη θέληση του για μια περιφέρεια που θα κινείται σε πορεία ανάπτυξης και αρμονικά θα λειτουργεί επ’ωφελεία των πολιτών της, να γίνει πραγματικότητα τις 7 Νοεμβρίου του 2010. Με προτεραιότητα την επίλυση των προβλημάτων στο νησί. Προβλήματα που εκκρεμούν από μακράν και χρειάζονται να αντιμετωπιστούν οριστικά.