Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Σύσκεψη στο Δήμο για τα ολοκληρωμένα σχέδια αστικής ανάπτυξης. (Σημ. τώρα που φράσαμε στο τέλος της τετραετίας....)

Κατόπιν προσκλήσεως του Δημάρχου Κερκυραίων Σωτήρη Μικάλεφ, σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί 10.00 π.μ στο Παλαιό Δημαρχείο (Σαν Τζιάκομο), για την παρουσίαση του προσχεδίου, ενός σημαντικού προγράμματος, που έχει προκηρύξει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ. Πρόκειται για τα ολοκληρωμένα σχέδια αστικής ανάπτυξης.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν, ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κέρκυρας,....
εκπρόσωπος του οργανισμού Λιμένα και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου.
Σκοπός της σύσκεψης ήταν να αναλυθεί το περιεχόμενο του προσχεδίου, που συνέταξε η υπηρεσία του Δήμου Κερκυραίων, προκειμένου να προκύψει η σύνθεση του εταιρικού σχήματος, από τοπικούς αναπτυξιακούς φορείς, που θα φέρει σε πέρας τις δράσεις του προγράμματος.
Θα ακολουθήσει η συζήτηση του προγράμματος στα Δ. Σ των φορέων, που θα συμμετάσχουν στο εταιρικό σχήμα, πριν την τελική έγκριση του προσχεδίου από το Δημοτικό συμβουλίου του Δήμου Κερκυραίων.
Καταληκτική ημερομηνία είναι η 15η Σεπτεμβρίου, όποτε θα υποβληθούν τα εγκεκριμένα προσχέδια από τα Δ.Σ των ενδιαφερομένων Δήμων. Εν συνεχεία θα αξιολογηθούν πριν την οριστικοποίηση τους και την κατάρτιση του τελικού σχεδίου.