Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Τηλεδιάσκεψη για ενημέρωση των στελεχών εκπαίδευσης

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων σε συνεργασία με την Προϊσταμένη Επιστημονικής & Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης θα πραγματοποιήσουν Τηλεδιάσκεψη στην αίθουσα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και στις κατά τα νομό αίθουσες των Νομαρχιών, την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010 , ώρες 10:00 με 12:00.
Η Τηλεδιάσκεψη έχει σκοπό....
 την ενημέρωση των Στελεχών Εκπαίδευσης (Σχολικών Συμβούλων, Διευθυντών Εκπαίδευσης, Προϊσταμένων Γραφείων Εκπαίδευσης, Διευθυντών συγκεκριμένων σχολείων) για την κατανόηση του τρόπου υλοποίησης του σχεδιασμού άμεσης προτεραιότητας του Υπουργείου Παιδείας σχετικά με το Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο με Αναμορφωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα, που θα ξεκινήσει από την επόμενη σχολική χρονιά 2010-2011.
Η Περιφερειακή Διεύθυνση ευχαριστεί θερμά την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και τις κατά τόπους Νομαρχίες αλλά και τις γραμματείς της Περιφερειακής Διεύθυνσης που συνέβαλαν στην οργάνωση της.
Η τηλεδιάσκεψη είναι μια οικονομική μέθοδος για άμεση συνεργασία που θα χρησιμοποιείται πλέον συχνά από την Περιφερειακή Διεύθυνση και τους Σχολικούς Συμβούλους των Ιονίων Νήσων.