Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Συλλήψεις για κλοπές και ναρκωτικά

Σύλληψη για κλοπή


Συνελήφθη την 15.5.2010 και ώρα 18.00ʼ από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας 45χρονος αλλοδαπός, κάτοικος Ποταμού Κέρκυρας, ο οποίος κατηγορείται για κλοπή.


Ειδικότερα ύστερα από μήνυση που υπέβαλε ιδιώτης ημεδαπός στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας ότι, τις 14-05-2010 βραδινές ώρες, ανωτέρω δράστης αφαίρεσε από χώρο οικοδομής στο Ποταμό Κέρκυρας ένα....
 κόφτη πλακιδίων μάρκας SIMKA, χρηματικής αξίας περίπου 280 ευρώ, ύστερα από άμεσες ενέργειες της ανωτέρω Υπηρεσίας, ο δράστης συνελήφθη εντός της οικίας του, ύστερα από νομότυπη κατʼ οίκον έρευνα.


Ο δράστης με τη σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πλημ/κών Κέρκυρας.


Συλλήψεις για κλοπή και ναρκωτικά χάπια


Συνελλήφθησαν την 15.5.2010 απογευματινές ώρες στην περιοχή Μεσογγή Κέρκυρας από αστυνομικούς του Α.Τ. Αχιλλείων δύο ημεδαποί ηλικίας 37 και 34 ετών για κλοπή τσάντας και κατοχή ναρκωτικών χαπιών.
Ειδικότερα, οι δύο συλληφθέντες είχαν μεταβεί στην περιοχή της παραλίας Μεσογγής όπου από αλλοδαπή λουόμενη αφαίρεσαν τσάντα. Η λουόμενη τους αντιλήφθηκε κάλεσε σε βοήθεια και στην προσπάθεια διαφυγής τους, με ΙΧΕ που είχε ελληνικές πινακίδες, πέταξαν την τσάντα .
Ειδοποιήθηκε το Α.Τ. Αχιλλείων και από εποχούμενη περιπολία εντοπίσθηκε το όχημα με οδηγό τον 37χρονο, ακινητοποιήθηκε και σε έλεγχο που έγινε βρέθηκαν στην κατοχή του εξήντα οκτώ (68) χάπια που εμπίπτουν στο νόμο περί Ναρκωτικών και συγκεκριμένα εικοσιπέντε (25) HYPNOSTEDON , είκοσι δύο (22) LEXOTANIL, είκοσι ένα (21) VULBEGAL.
Μετά από αναζητήσεις εντοπίσθηκε και συνελήφθη και ο 34χρονος.
Οι δράστες με την σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πλημ/κων Κέρκυρας.


Εντοπισμός αμφιβόλου γνησιότητας χαρτονομισμάτων


Προσήλθε την 18.05.2010 και ώρα 10.00΄ στο Α.Τ. Παξών υπάλληλος υποκαταστήματος τράπεζας στους Παξούς, και παρέδωσε δύο (2) χαρτονομίσματα των πενήντα (50) ευρώ , δύο (2) χαρτονομίσματα των (100) εκατό ευρώ και ένα (1) χαρτονόμισμα των (200) διακοσίων ευρώ αμφιβόλου γνησιότητας, τα οποία δήλωσε ότι κατατέθηκαν στην τράπεζα από αγνώστους.
Ενεργείται προανάκριση από το Α.Τ. Παξών.


Συλλήψεις για ναρκωτικά


Συνελήφθη την 17.05.2010 και βραδινές ώρες από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας στην Λευκίμμη Κέρκυρας 35χρονη ημεδαπή κάτοικος Λευκίμμης, γιατί σε έλεγχο που της έγινε, διαπιστώθηκε να κατέχει πέντε (5) συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους τεσσάρων (4) γραμμαρίων καθώς και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους δύο (2) γραμμαρίων.
Επίσης συνελήφθη την 18.05.2010 βραδινές ώρες στην Κέρκυρα από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ 20χρονος ημεδαπός, κάτοικος Κέρκυρας, γιατί σε έλεγχο που του έγινε βρέθηκε να κατέχει ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο χασίς(τσιγαριλίκι).
Για αμφότερες περιπτώσεις τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας.


Σύλληψη για κλοπή
Συνελήφθη την 18.05.2010 μεσημβρινές ώρες στα Κανάλια της Κέρκυρας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας 33χρονη ημεδαπή για κλοπή.
Ειδικότερα η ανωτέρω κατελήφθη από υπάλληλο καταστήματος να έχει αφαιρέσει μικροαντικείμενα αξίας περίπου τριάντα (30) ευρώ.
Με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πλημ/κων Κέρκυρας.