Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Συνελήφθησαν δύο κερκυραίες 40 και 50 χρονών για πορνεία. (σ.σ. Τι να υποθέσω; Η φτώχια στην αρχή της....)

Συνελήφθη απογευματινές ώρες της 25.5.2010 στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, 50χρονη ημεδαπή για παράβαση του Νόμου...
περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων.
Ειδικότερα, ύστερα από πληροφορίες της Υ.Α. Κέρκυρας ότι στην περιοχή της Κέρκυρας, ημεδαπή εκδίδεται με χρήματα χωρίς να κατέχει πιστοποιητικό άσκησης επαγγέλματος, έγινε συντονισμένη επιχείρηση και αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη έκλεισε ερωτικό ραντεβού σε ξενοδοχείο της Κέρκυρας, μέσω συγκεκριμένου κινητού τηλεφώνου, προσημειώθηκε χρηματικό ποσό, το οποίο της δόθηκε από τον αστυνομικό με σκοπό να του προσφέρει ερωτικές υπηρεσίες, ο αστυνομικός της γνωστοποίησε την ιδιότητα του και τη συνέλαβε.
Δράστιδα με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πλημ/κών Κερκύρας .


Επίσης


Συνελήφθη πρωινές ώρες της 25.5.2010 στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, 44χρονη ημεδαπή για παράβαση του Νόμου περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων.
Ειδικότερα, ύστερα από πληροφορίες της Υ.Α. Κέρκυρας ότι στην περιοχή της Κέρκυρας, ημεδαπή εκδίδεται με χρήματα χωρίς να κατέχει πιστοποιητικό άσκησης επαγγέλματος, έγινε συντονισμένη επιχείρηση και αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη έκλεισε ερωτικό ραντεβού στην οικία της, μέσω συγκεκριμένου κινητού τηλεφώνου, προσημειώθηκε χρηματικό ποσό, το οποίο της δόθηκε από τον αστυνομικό με σκοπό να του προσφέρει ερωτικές υπηρεσίες, ο αστυνομικός της γνωστοποίησε την ιδιότητα του και τη συνέλαβε.
Δράστιδα με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πλημ/κών Κερκύρας.