Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

ΓΣΕΒΕΕ και ΕΣΕΕ θα απεργήσουν

Η ΓΣΕΒΕΕ και η ΕΣΕΕ θα συμμετάσχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις την Τετάρτη, 5 Μαΐου 2010, με κλείσιμο των καταστημάτων και επιχειρήσεων από τις 12:30 μ.μ.
Τη στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία των συνταξιούχων του ΟΑΕΕ ζει με συντάξεις πείνας και ο Οργανισμός τους κινδυνεύει με κατάρρευση, τη στιγμή που η πλειοψηφία των αυτοαπασχολούμενων, των μικρομεσαίων επαγγελματιών, εμπόρων και βιοτεχνών δίνει μάχη, μάλλον άνιση, να διατηρήσει τις επιχειρήσεις της και τις θέσεις εργασίας σε αυτές, τη στιγμή που αυξάνει διαρκώς ο αριθμός εκείνων που δυσκολεύονται να αντεπεξέλθουν στις καθημερινές υποχρεώσεις τους, μόνο αγανάκτηση προκαλούν οι...
 «συστάσεις και επιταγές» των παρατηρητών για περαιτέρω μέτρα λιτότητας.
Συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις της Τετάρτης 5 Μαΐου μαζί με την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (Ε.Σ.Ε.Ε.) και την Γ.Σ.Ε.Ε.
Όλες οι επιχειρήσεις κλειστές από τις 12:30μ.μ.
Τώρα πρέπει οι λαοί της Ευρώπης και οι παραγωγικές δυνάμεις να ορθώσουν το ανάστημα τους για Δομικές αλλαγές του Κοινωνικού και Οικονομικού οικοδομήματος στην Ε.Ε.
 Ενίσχυση του Κοινωνικού Κράτους και του Συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης.
 Όχι στην υποβάθμιση του.
 Οι μικρομεσαίοι όταν χάνουν την δουλειά τους δεν έχουν κανένα δίχτυ κοινωνικής προστασίας
 Ο δε Ασφαλιστικός τους οργανισμός ο ΟΑΕΕ είναι ο πλέον “ριγμένος” στην χώρα.
 Η χώρα έχει ανάγκη άμεσα ενός νέου πρότυπου ανάπτυξης που θα παράγει οικονομική σταθερότητα, πλούτο και προοπτική για όλους και θα αναδιανέμει δίκαια βάρη και οφέλη.
 Ένα Σχέδιο ανάπτυξης στο οποίο οι ΜΜΕ θα έχουν ουσιαστικό και καθοριστικό ρόλο.