Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Μία θλιβερή ιστορία, για εκείνους που κάνουν ότι δεν ακούν και δεν βλέπουν.....

Ένας άνδρας 42 ετών έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε χθες το πρωί λίγο έξω από την Πτολεμαΐδα, στο 18ο χιλιόμετρο της νέας οδού Κοζάνης – Φλώρινας, ενώ άλλα δύο άτομα τραυματίστηκαν. Το ένα μάλιστα τραυματίστηκε σοβαρά όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.
Το τροχαίο σημειώθηκε στις 8 το πρωί, όταν ο οδηγός και ο επιβάτης ενός διερχόμενου αυτοκινήτου σταμάτησαν για να βοηθήσουν την γυναίκα οδηγό ενός αυτοκινήτου, που λόγω της ολισθηρότητας της οδού, είχε βγει από το δρόμο.
Νεκρός είναι ένας από τους δύο άνδρες που σταμάτησαν για να βοηθήσουν την οδηγό, τους οποίους παρέσυρε άλλο διερχόμενο αυτοκίνητο.
Το τρίτο διερχόμενο όχημα παρέσυρε και τα τρία άτομα.
Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν αμέσως στο νοσοκομείο, όπου ο ένας υποβλήθηκε αμέσως σε χειρουργική επέμβαση, καθώς διαπιστώθηκε ότι είχε εσωτερική αιμορραγία από ρήξη ήπατος.
Η κοπέλα νοσηλεύεται......
 επίσης με ελαφριές κακώσεις και κάταγμα στην κλείδα.
Πηγή: ΗΜΕΡΗΣΙΑ, Πτολεμαίος εφημερίδα νομού Κοζάνης
Τελικά κατέληξε και ο δεύτερος άνδρας (66 χρονών από Βέροια). Η γυναίκα οδηγός είναι καθηγήτρια στο Μουσικό σχολείο Πτολεμαΐδας. Ο 42χρονος ήταν ωρομίσθιος Θεολόγος καθηγητής από Θεσσαλονίκη και δίδασκε στη Φλώρινα, κυνηγώντας να πάρει όχι τα 350+κάτι ευρώ το μήνα αλλά το 1,5 μόριο προϋπηρεσίας…


Γάντσιος Δημήτριος