Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Το Δημοψήφισμα στις Σχολές του ΟΑΕΔ και η απεργία της 10ης Φεβρουαρίου- Τι λέει η ΚΝΕ

Οι οργανώσεις της ΚΝΕ σε Κέρκυρα, Γιάννενα, Αγρίνιο και Άρτα πραγματοποιούν δημοψήφισμα στις σχολές του ΟΑΕΔ που ξεκίνησε χτες και ολοκληρώνεται σήμερα. Οι σπουδαστές των σχολών του ΟΑΕΔ, είναι από τους πιο σκληρά...........
εκμεταλλευόμενους εργαζόμενους αφού συγχρόνως δουλεύουν κάτω από δύσκολες συνθήκες και σπουδάζουν ταυτόχρονα. Με αφορμή το δημοψήφισμα καλούμε τους σπουδαστές να δώσουν βροντερό παρών στην αυριανή απεργία ενάντια στα νέα αντεργατικά μέτρα κυβέρνησης-ΕΕ-κεφαλαίου, που στο όνομα της καπιταλιστικής κρίσης επιδιώκουν να φορτώσουν νέα βάρη στις πλάτες των εργαζομένων, της νεολαίας και του λαού με τη στήριξη των συμβιβασμένων ηγεσιών σε ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.
Μέσα από τη συζήτηση με τους σπουδαστές, θέλουμε να αναδειχθεί ποιος είναι ο δρόμος ανάπτυξης που συμφέρει και μπορεί να ικανοποιήσει πραγματικά τις ανάγκες της νεολαίας και του λαού.
Καλούμε τη νεολαία όλου του νησιού, τους νέους εργαζόμενους, τους μαθητές, τους φοιτητές, τους σπουδαστές να στηρίξουν και να συμμετάσχουν την αυριανή απεργία και την απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 10 το πρωί στην πλατεία Σαρόκο.