Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Δηλώσεις Χρ. Μπούκα για την Οικονομία

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΜΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΠΑΝΤΟΥ.
ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΛΑΟΣ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΝ ΠΗΡΕ, ΘΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΕΙ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ.
Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ.............
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ.
ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ.

Στις 4 του Οκτώβρη ο Ελληνικός λαός ψήφισε συγκεκριμένο σχέδιο, συγκεκριμένη πολιτική πρόταση για την έξοδο της χώρας από την πολύπλευρη κρίση.
Σε αυτό το σχέδιο επιμένουμε. Και θα επιμείνουμε.
Αυτό το σχέδιο θα εφαρμόσουμε μαζί με τους πολίτες.
Γιατί αυτό το σχέδιο χρειάζεται η Ελλάδα.
Αυτό είναι που θα αλλάξει τη χώρα μας και θα οδηγήσει σε ανάπτυξη, αλλά και μόνιμη δημοσιονομική εξυγίανση.
Το σχέδιο μας για την έξοδο της χώρας από την κρίση δεν είναι μέτρα επί δικαίων και αδίκων που μπορεί να ικανοποιούσαν ενδεχομένως τις αγορές, αλλά δεν θα διόρθωναν ούτε ένα από τα δομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας.
Εμείς κάναμε μία συγκεκριμένη επιλογή: να κάνουμε ανατροπές, να βρούμε λύσεις σε μόνιμη βάση, να λύσουμε τα πραγματικά προβλήματα που μας κρατάνε πίσω, όπως΅
Η διαφθορά, η ανομία, η παραοικονομία, η εισφοροδιαφυγή, η φοροδιαφυγή, το παραγωγικό έλλειμμα.
Αν δεν λύσουμε αυτά, όποιο μέτρο και να πάρουμε δεν θα έχει κανένα απολύτως αποτέλεσμα.
Το ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Παπανδρέου το είπαν ξεκάθαρα στον Ελληνικό Λαό:
Η πολιτική μας δεν είναι διαχείρισης της κρίσης, αλλά μεγάλων ανατροπών για λύση της χρόνιας παρακμής της κοινωνίας μας σε πολλά επίπεδα της λειτουργίας του κράτους.
Αντιμετωπίζουμε πρωτόγνωρο πρόβλημα αξιοπιστίας που απέκτησε η χώρα από την προηγούμενη κυβέρνηση:
Ζητάμε από όλους να υπάρξει υπομονή για να αξιολογηθούν στην πράξη οι πολιτικές μας που χτυπούν χρόνιες ασθένειες και όχι τα συμπτώματά τους.
Από την άλλη δεν μπορούμε να αφήσουμε απαρατήρητη και ασχολίαστη την επίθεση που δέχεται η χώρα μας στις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, ιδιαίτερα από ιδιωτικούς χρηματοπιστωτικούς διεθνείς οίκους που έχουν σκοπό την άγρια κερδοσκοπία προς όφελος των πελατών τους και φυσικά σε βάρος της χώρας μας.
Είναι ακριβώς οι ίδιοι που όχι μόνο δεν προέβλεψαν την μεγαλύτερη χρηματοπιστωτική απάτη του αιώνα, αλλά την περιέθαλψαν.
Χρέος του ΠΑΣΟΚ είναι να ενημερώσει το Λαό, να δράσει για τη λύση χρόνιων δυσλειτουργιών και στρεβλώσεων του Ελληνικού Κράτους, προστατεύοντας ταυτόχρονα τους αδύναμους, την μικρομεσαία αλλά και την μεσαία οικονομική τάξη.
Η εκστρατεία ενημέρωσης για την κατάσταση, αλλά κυρίως για τις δυνατότητες της ελληνικής οικονομίας, συνεχίζεται και εντείνεται.
Αυτό κάνει το ΠΑΣΟΚ, αυτό θα συνεχίσει να κάνει με υπομονή και επιμονή, στοχοπροσηλωμένο στο σχέδιο και την πολιτική που υποσχέθηκε προεκλογικά στον Ελληνικό λαό.


ΓΙΑ ΤΗ Ν/Ε ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΜΠΟΥΚΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ