Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

Δείτε τι λέει το troktiko για το Ιόνιο Πανεπιστήμιο- Φαίνεται ότι οι φοιτητές έχουν δίκιο. Υπάρχει κανείς αρμόδιος να τους ακούσει;;;;

Τον Σεπτέμβρη του 2004 ξεκίνησε να λειτουργεί το Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Κέρκυρα. Πριν πέντε χρόνια στο τμήμα δεν υπήρχε ουτε πρόγραμμα σπουδών. Έκτοτε κάθε χρόνο αυτό αλλάζει με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να δώσουμε τα χρωστούμενα μαθήματα αφού την μία χρονιά υπάρχουν και την άλλη όχι... Φτάσαμε το τελευταίο (πέμπτο χρόνο) των σπουδών μας για να μας ανακοινώσουν ότι αλλάζει το σύστημα και θα πρέπει να έχουμε συγκερκιμένα μαθήματα περασμένα για να αποφοιτήσουμε. Από πέρσι που διανύαμε το τελευταίο χρόνο, το σύστημα βαθμολόγησης άλλαξε και βασίζεται σε διαδακτικές μοναδες(ECTS) με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένα μπάχαλο.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ξαφνικά μας ανακοινώνουν ότι για να κάνουμε την πτυχιακή μας εργασία θα πρέπει να καταθέσουμε γραπτή πρόταση, όπου θα εξηγούμε ποιό θα θέλαμε να είναι το θέμα της πτυχιακής και σε ποιό ερευνητικό επίπεδο θα κυμαίνεται. Γραπτή πρόταση που περνάει από επιτροπή πρώτη φορά ακούσαμε για ελληνικό δημόσιο Πανεπιστήμιο.


ΠΗΓΗ: http://troktiko.blogspot.com