Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Διακομματικά ρουσφέτια καταγγέλλει η Φωτεινή Πιπιλή- (σ.σ.Ο λαός ξεπατώνεται στη δουλειά και οι άλλοι διορίζουν ασύστολα)

Διαβάστε την επιστολή που απέστειλε στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Παπανδρέου η Φωτεινή Πιπιλή με την οποία καταγγέλλει "διακομματική συναίνεση" στην τακτοποίηση ημετέρων....

(ΠΗΓΗ: http://press-gr.blogspot.com)

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Προς τον Πρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Γιώργο Παπανδρέου...

Σας έχω ακούσει επανειλημμένως να διακηρύσσετε την πίστη σας στο πολιτικό ήθος. Επειδή θέλω να πιστεύω ότι το εννοείτε, αναμένοντας να το αποδείξετε στην πράξη, σας θέτω υπ’ όψιν μια σκανδαλώδη διακομματική τακτοποίηση «εκλεκτών» σε θέση μονίμου στη Βουλή των Ελλήνων.

Στη δίνη του προεκλογικού αγώνα, με ολοσέλιδο δημοσίευμα η εφημερίδα «Καθημερινή» το Σάββατο 26.09.09 με την υπογραφή του έγκριτου κοινοβουλευτικού συντάκτη Φ. Καλλιαγκόπουλου, καταγγέλει:Διορισμοί – εξπρές στη Βουλή προ των εκλογών. Σκάνδαλο ρουσφετολογικών προσλήψεων μετακλητών υπαλλήλων με διακομματική συναίνεση και «συντεχνιακή σιωπή».

Ειδικότερα όπως προκύπτει και από ΦΕΚ της τελευταίας ημέρας πρίν το κλείσιμο της Βουλής (Αρ.387/4.09.09) αλλά και από ΦΕΚ που αναφέρονται στις 3 πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου -σύμφωνα με το δημοσίευμα- σχεδόν το σύνολο των αντιπροέδρων της Βουλής από Ν.Δ., ΠΑ.ΣΟ.Κ. και ΣΥ.ΡΙΖ.Α. (Γ.Σούρλας, Ελ.Παπαδημητρίου, Αν.Νεράτζης, Φ.Πετσάλνικος, Ι.Δραγασάκης) καθώς και εν ενεργεία ή απόμαχοι αξιωματούχοι π.χ. ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γιώργος Καρατζαφέρης, η πρώην Πρόεδρος της Βουλής κα. Μπενάκη αλλά και εσείς προσωπικά ως Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προχωρήσατε, μετά από πρότασή σας στον τότε Πρόεδρο της Βουλής κ. Δημήτριο Σιούφα, στη μονιμοποίηση των «εκλεκτών» σας εν μια νυκτί!

Μόλις δύο χρόνια ήμουν βουλευτής (2007-2009) και βίωσα αυτή την απαράδεκτη και ανήθικη τακτική της «συντεχνίας των 300» στην οποία αντέδρασα πρώτη και μόνη -αρχικά- σε περιπτώσεις που έπεσαν στην αντίληψή μου όπως π.χ στην επίσης σκανδαλώδη «Ρύθμιση υπηρεσιακής κατάστασης πρώην Βουλευτών» που τακτοποιούσε σε θέση Διευθυντών όλους τους πρώην Βουλευτές, Ευρωβουλευτές, Νομάρχες, Δημάρχους κτλ.

Κύριε Πρόεδρε
Αγανακτώ όταν με τέτοιου είδους πολιτικές συμπεριφορές μπαίνουμε και οι «300 στο ίδιο τσουβάλι».
Είμαστε πολλοί όσοι παραμένουμε σταθεροί στις αξίες που προσδοκούν να τηρήσουμε πιστά οι Πολίτες.

Με αυτό το σκεπτικό ζητώ :
α. τον επανέλεγχο της νομιμότητας της απόφασης
β. τη δημόσια καταδίκη ανάλογων διαχρονικά σκανδαλωδών αποφάσεων, οι οποίες ελήφθησαν 3 φορές επί κυβερνήσεων ΠΑ.ΣΟ.Κ. από τον τότε Πρόεδρο κ. Απόστολο Κακλαμάνη
γ. την εφεξής - με νομοθετική ρύθμιση- απαγόρευση μελλοντικών. Οριστικώς και αμετακλήτως!

Μετά τιμής
Φωτεινή Πιπιλή

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ: ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ κας ΠΙΠΙΛΗ;