Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Ξεκίνησε ο Ν. Δένδιας

Μέσα σε ενθουσιώδες κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009 η πρώτη εμφάνιση του Υπουργού Δικαιοσύνης Νικόλαου Δένδια εν όψει των επικείμενων εκλογών.
Η συγκέντρωση στην οποία παρευρέθησαν φίλοι και συνεργάτες του υποψήφιου Βουλευτή Νομού Κερκύρας σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης σηματοδότησε την έναρξη της προεκλογικής του εκστρατείας. Αξίζει να σημειωθεί η αθρόα προσέλευση του κόσμου ,λόγω της οποίας επιστρατεύτηκε και δεύτερη αίθουσα του ξενοδοχείου. Θα ακολουθήσουν κι άλλες ομιλίες του κ.Δένδια με τη συμμετοχή όλων όσοι θέλουν να βρίσκονται στο πλευρό του κατά τη διάρκεια του σημαντικού αυτού αγώνα για ένα σίγουρο αύριο.
Ο Νίκος Δένδιας στην ομιλία του τόνισε :
«Από το Μάρτιο του 2004 και έως σήμερα, είτε ως Βουλευτής , είτε ως Υπουργός, με τη δική σας στήριξη και βοήθεια , σχεδιάζω, διεκδικώ και προωθώ με συνέπεια ένα ολοκληρωμένο σχέδιο έργων και δράσεων, που κάνουν τη ζωή των πολιτών του Νομού μας καλύτερη.
Τα τελευταία πέντε χρόνια, με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας και με Πρωθυπουργό των Κώστα Καραμανλή έγιναν στην Κέρκυρα και τα Διαπόντια Νησιά όσα δεν έγιναν τα προηγούμενα είκοσι χρόνια, παρά τα όποια λάθη ή καθυστερήσεις που ασφαλώς υπήρξαν από την πλευρά μας.
Όλα όσα κερδίσαμε το διάστημα αυτό, δεν πρέπει να αφήσουμε να πάνε χαμένα.
Το σχέδιο που απαντά στις ανάγκες του Νομού μας και για την υλοποίηση του δεσμεύομαι προσωπικά ,η προσπάθεια που μαζί ξεκινήσαμε, το έργο που έχει γίνει, πρέπει να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί.
Τώρα που έφτασε η ώρα των εκλογών, θέτω και πάλι τον εαυτό μου στη δική σας αυστηρή και δίκαιη κρίση. Σας ζητώ να με εμπιστευτείτε για μια ακόμη φορά για να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη, με ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα».