Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

ΝΟΔΕ Κέρκυρας ΝΔ: «Οι εκπρόσωποι του Τοπικού ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας αντί να σιωπούν, ασχημονούν! Αντί να σιωπούν, προκαλούν!»

Με ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας επικρίνει τις θέσεις που ανέπτυξε ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υπεύθυνος του Τομέα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Β. Εξαρχος, ενώ παράλληλα επιτέθηκε και στη βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ κ. Α. Γκερέκου. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:
«Ο υπεύθυνος Αγροτικών θεμάτων Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Έξαρχος, συνεπικουρούμενος από την «Αγροτομάννα» Βουλευτίνα κ. Γκερέκου και τον Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας έκαμαν και πάλι το θαύμα τους.
Σε πρόσφατες δηλώσεις - πρόκληση για το κοινό αίσθημα - ούτε λίγο ούτε πολύ μας καταλογίζουν έλλειμμα σχεδίου εξόδου από την κρίση.
Καταγγέλλουν ότι οι αγρότες βρίσκονται σε αβεβαιότητα, ότι τα εισοδήματα μειώνονται, ότι οι επιδοτήσεις καθυστερούν, ότι όλοι και όλα έχουν εγκαταλειφθεί από την κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!
Προτείνει άμεσα ΕΚΛΟΓΕΣ για να μπορέσει τη διαπραγμάτευση για το καθεστώς των αγροτικών προϊόντων, για τη στήριξή τους μετά το 2013 να την κάνει μια κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, που έχει από το παρελθόν, … πολλές επιτυχίες!
Όταν χάνεται κάθε στοιχειώδης έννοια του μέτρου, τα λόγια περιττεύουν.
Οι όψιμοι υπέρμαχοι των αγροτών μας, αντί να σιωπούν, ασχημονούν! Αντί να σιωπούν , προκαλούν! Αντί να ζητούν συγνώμη από τους αγρότες μας για τα έργα και τις ημέρες τους, αυτοαναγορεύονται σε σύγχρονους σωτήρες τους!
Ξέχασαν, οι κύριοι του ΠΑΣΟΚ, ότι επί των ημερών τους οι πλειστηριασμοί για ελάχιστα ποσά αγροτών είχαν γίνει η μάστιγα για τους αγρότες μας;
Ξέχασαν οι επίδοξοι «εθνοσωτήρες» των αγροτών μας, ότι οι αγρότες στέναξαν με τα δυσβάσταχτα δάνεια και τα γνωστά σε όλους πανωτόκια;
Ξέχασαν, χωρίς ίχνος ντροπής, οι υπέρμαχοι του Σοσιαλισμού, πως αντιμετώπιζαν τους αγρότες μας;
Πότε έκαμαν διάλογο μαζί τους;
Ποια κυβέρνηση σάπισε στο ξύλο συνταξιούχους απόμαχους της ζωής μπροστά στο πρωθυπουργικό γραφείο;
Ποια κυβέρνηση έμεινε στην Ιστορία και πέρασε στο βιβλίο Γκίνες όταν «έδινε λύσεις στα προβλήματα των αγροτών» ξεφουσκώνοντας τα λάστιχα από τα τρακτέρ των αγροτών μας που ξημεροβραδυάζανε στο κρύο και στη βροχή, στους δρόμους του Θεσσαλικού κάμπου;
Δυστυχώς, κύριοι του ΠΑΣΟΚ, ο αγροτικός κόσμος της πατρίδας μας έχει και μνήμη και κρίση!
Του ζητάτε να ξεχάσει τα ανοσιουργήματά σας, τις αλαζονικές συμπεριφορές σας, την αναλγησία σας και την ηθική απρέπειά σας.
Οι αγρότες μας, είναι κομμάτι παραγωγικό, είναι συμπολίτες μας που χρειάζονται την αμέριστη κατανόηση και στοργή όλων μας.
Όχι την κοροϊδία. Όχι τα ψέματα και τα όνειρα.
Η πολιτική δεν γίνεται με όνειρα! Το ΠΑΣΟΚ, τρέφεται με «όνειρα θερινής νυκτός»! Είναι ξεκομμένο από την σύγχρονη πραγματικότητα, ζει στον … δικό του κόσμο!
Δεν ξέχασε τον ξύλινο λόγο, δεν διδάχτηκε από τα λάθη του, επιμένει στην ξύλινη γλώσσα του.
Η Κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, μπροστά στα δύσκολα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας λόγω της Παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, κάθισε στο τραπέζι με τους αγρότες μας.
Συμφώνησε και συνεννοήθηκε, έδειξε κατανόηση στα οξύτατα προβλήματα των αγροτών μας και από το υστέρημα του Ελληνικού λαού εξασφάλισε 500 εκατομμύρια ΕΥΡΩ για τα άμεσα και πιεστικά προβλήματά τους.
Όλα έγιναν με σεβασμό στους ανθρώπους του μόχθου και απεφάσισε ότι επιβάλλεται οι ευπαθέστερες κοινωνικά ομάδες, να υποστηρίζονται με όποιες θυσίες!
Στους αγρότες μας – ωστόσο - χρωστάμε πολύ περισσότερα!
Πολύ σύντομα η κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ θα είναι σε θέση να βοηθήσει ακόμη περισσότερο αυτούς αλλά και άλλες κοινωνικές τάξεις που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
Καλούμε το Τοπικό ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας αντί να τάζει «λαγούς με πετραχήλια» να εγκαταλείψει τον ολισθηρό δρόμο της καταστροφολογίας και του μηδενισμού.
Έχουμε χρέη, αυτές τις δύσκολες στιγμές, να λέμε στους πολίτες μας αυτά που τους ωφελούν μακροπρόθεσμα και όχι όσα τους ευχαριστούν βραχυπρόθεσμα.
Οφείλουμε - ΟΛΟΙ μας – να λέμε τα χρήσιμα έστω κι αν είναι δυσάρεστα, παρά τα επιζήμια που φαίνονται ευχάριστα!
Ο λαός μας είναι πρόθυμος για τις όποιες θυσίες γιατί είναι απόλυτα συνειδητοποιημένος και ώριμος!
Οι επίδοξοι σοσιαλιστικοί σωτήρες, ανήκουν οριστικά στο παρελθόν! Μάταια προσδοκούν νεκρανάσταση!».