Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

Νέα Δημοκρατία απαντά στον Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ: «Δεν έχουμε μαγικές ικανότητες…»



ΞΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΜΑΓΙΚΑ ΡΑΒΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΛΠΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ....

ΣΗΜΕΡΑ ΑΣ ΤΗΣ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ....


Απάντηση στις δηλώσεις του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ κ. Χρυσόστομο Μπούκα έδωσε στη δημοσιότητα η ΝΟΔΕ Κέρκυρας της ΝΔ. Στην απάντηση δεν περιέχεται κάτι συγκεκριμένο για το έργο της τετραετίας που παρήλθε, αλλά ούτε και για τις εξελίξεις που υπήρξαν μέσα στο 2009.
Η δήλωση της ΝΟΔΕ αναφέρει τα εξής:
«Τους «μελίρρυτους ποταμούς της σοφίας» του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας κ. Χρυσόστομου Μπούκα, απόλαυσε ο Κερκυραϊκός λαός με το χείμαρρο των δηλώσεων του.
Ο κ. Μπούκας ύστερα από 20 ολόκληρα χρόνια θυμήθηκε, να καταγγείλει όσα δεν έγιναν, όσα δεν καταδίκασε στα χρόνια διακυβέρνησης από το ΠΑ.ΣΟ.Κ.
« Κάλλιο αργά παρά ποτέ “ κ. Μπούκα. Έστω και τώρα, είστε ο μόνος πολίτης που θυμήθηκε όσα στα χρόνια της μακρόχρονης διακυβέρνησης από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. δεν έγιναν και τώρα δρομολογήθηκαν μεν αλλά δεν ολοκληρώθηκαν. Είστε η πειστικότερη φωνή διαφήμισης της βαριάς κληρονομιάς, που μας κληρονόμησε το ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Μπούκα.
Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ όμως κατά τον κ. Μπούκα, πρέπει να διαθέτει μαγικές ικανότητες, ώστε να λυθούν αμέσως, όλα όσα δεν έγιναν στα τόσα χρόνια ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Καλούμε τον κ. Μπούκα να κάνει λίγη υπομονή. Όλα τα έργα της Κέρκυρας θα ολοκληρωθούν και δεσμευόμαστε δημόσια, ότι ο πρώτος συμπολίτης, που θα βρίσκεται στην πρώτη σειρά των προσκεκλημένων για τα εγκαίνια, θα είναι ο κ. Μπούκας.
Μαζί, όλοι μαζί, κ. Μπούκα θα χειροκροτήσουμε τα έργα που προχωρούν και η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σύντομα θα ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ.
Μπροστά στην παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση, κ. Μπούκα, λίγη οικονομία στη μελάνι των ακατάσχετων δηλώσεων σας, θα ήταν η καλύτερη επιλογή, για να έχετε την δυνατότητα – αν χρειαστεί – να επανέλθετε δριμύτερος !
Κύριε Μπούκα, κρατείστε, την πολεμική σας, για χαλεπότερους καιρούς .
Δεν είμαστε αντίπαλοι, είμαστε συνοδοιπόροι, συναγωνιστές για να λύσουμε χρόνια και ζωτικά προβλήματα της Κέρκυρας.
Όλοι μαζί είμαστε στρατευμένοι, για κοινά προβλήματα, για αγωνίες συμπολιτών μας, για την αυριανή κοινωνία, των παιδιών μας .
Για μια Ελλάδα νέα.
Για μια Κέρκυρα καλύτερη. Την αξίζουμε, τη χρωστάμε στα παιδιά μας, πέρα από κόμματα και χρώματα.
Μαζί κ. Μπούκα, ΟΛΟΙ μαζί…