Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

Την 1η Φεβρουαρίου ο Σπύρος Κουβέλης έρχεται στην Κέρκυρα-Από τη Λευκίμμη ανακοινώνονται οι θέσεις του ΠΑΣΟΚ για τα στερεά απόβλητα


Ο Σπύρος Κουβέλης, υπεύθυνος του Τομέα Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ θα έρθει την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου στην Κέρκυρα.
Στο πρόγραμμα του κ. Κουβέλη αναμένεται ότι θα γίνει συνάντηση με τη ΝΕ του ΠΑΣΟΚ και με φορείς της Κέρκυρας, θα επισκεφθεί το ΧΥΤΑ Τεμπλονίου και ΧΥΤΑ Λευκίμμης και θα ανακοινώσει τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ για την διαχείριση των στερεών αποβλήτων της Κέρκυρας. Στους φορείς που θα κληθούν συμπεριλαμβάνονται όλος ο λαός της Κέρκυρας και πολύ περισσότερο της Λευκίμμης αφού εκεί θα γίνει η εκδήλωση. Επίσης οι βουλευτές, ο νομάρχης, οι δήμαρχοι και τα δημοτικά συμβούλια, ο Σύνδεσμος Καθαριότητας, η ΤΕΔΚ και οι περιβαλλοντικοί σύλλογοι. «Η πρόσκληση είναι ανοιχτή. Όποιοι θέλουν ας παραβρεθούν. Θα πάρουν την πολιτική κατεύθυνση από το ΠΑΣΟΚ. Εκεί κρινόμαστε όλοι μας. Γιατί μέχρι τώρα έλεγαν «και ποια είναι η θέση του κεντρικού ΠΑΣΟΚ;». Ήρθε η ώρα να ακουστεί και η θέση του κεντρικού ΠΑΣΟΚ», συμπλήρωσε.