Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2008

Καταγγέλλονται επειδή δεν πήγαν στο γήπεδο!.....

Με δήλωσή του ο Γιώργος Καλούδης μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, κάνει γνωστό ότι ενώ η Κέρκυρα βουλιάζει οικονομικά και θεσμικά, προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων κ. Βόσδου και ο Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας κ. Δένδιας. Αφορμή για τη δήλωση αποτέλεσε μάλλον το γεγονός ότι δεν πήγαν στο γήπεδο, στον αγώνα ΑΟ Κέρκυρα- ΠΑΣ Γιάννενα, χώρια που έπεφτε ψιλόβροχο….. Η δήλωση του κ. Καλούδη έχει ως εξής:
«Προχθές Τετάρτη 24-9-08 στο κατ’ ευφημισμό..... «Εθνικό.... Στάδιο....!!! Κέρκυρας!!!» στον νοκ – άουτ αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννενα, ο καιρός ήταν βροχερός.
Το κολοβό στέγαστρο, το πιο γελοίο στέγαστρο του κόσμου άφηνε όλο το ψιλόβροχο να φτάνει ανενόχλητο μέχρι της μεσαίες σειρές καθισμάτων.Οι Βουλευτές, ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας και οι άλλοι «επίσημοι», όταν παίζαμε με κάναν Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό κ.λ.π. έρχονταν περήφανοι και κουνιστοί λίγο μετά την έναρξη του αγώνα κάθονταν στη πρώτη σειρά, και τινάζανε και τα μαλλιά τους για να τους βλέπουν οι φίλαθλοι. Χθές όλοι και όλες απόντες».