Τετάρτη 27 Αυγούστου 2008

Ο Γ.Γραμματέας της ΠΙΝ συγχαίρει την πρώτη των πρώτων Μαυρωνά Ελένη

Τους επιτυχόντες στις πανελλαδικές εξετάσεις συνεχάρη ο Γ.Γ. της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων κ. Σωτήρης Βόσδου. Ιδιαίτερη μνεία στη συγχαρητήριο επιστολή του κάνει για την Ελενη Μαυρωνά που πρώτευσε στην Ιατρική του ΑΠΘ. Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:
"Θέλω να συγχαρώ όλους τους νέους και νέες που συμμετείχαν στην φετινή εξεταστική περίοδο και ειδικά τους επιτυχόντες οι οποίοι μετά από μεγάλη προσπάθεια και μελέτη πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα και Τεχνολογικά εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας βλέποντας έτσι τους κόπους τους να ανταμείβονται. Οι γνώσεις πού θα αποκομίσουν θα συμβάλουν θετικά στην εξέλιξη του καθενός ως προσωπικότητα και ως σωστού και επιτυχημένου επαγγελματία, αλλά και συμμετέχουν στην πορεία της ανάπτυξης της χώρας μας.

Είναι ιδιαίτερη τιμή για το νησί της Κέρκυρας το γεγονός ότι η μαθήτρια λυκείου Μαυρωνά Ελένη αναδείχθηκε πρώτη των πρώτων καθώς συγκέντρωσε την μεγαλύτερη βαθμολογία μεταξύ όλων των υποψηφίων και εισάγεται πρώτη στην Ιατρική σχολή Θεσσαλονίκης.

Την συγχαίρουμε θερμά όπως και όλους τους επιτυχόντες αλλά και τους γονείς τους για την συνεχή υποστήριξη και συμπαράσταση τους καθώς και τους εκπαιδευτικούς που παρείχαν τα εφόδια, τα οποία συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχία".